Bonatti

logo
6Apr

Podijeli:

Često nas pitate

U kom uzrastu bi djevojčice trebalo da počnu da nose grudnjak? Ili je to individualni trenutak u zavisnosti od razvoja tijela?

P: U kom uzrastu bi djevojčice trebalo da počnu da nose grudnjak? Ili je to individualni trenutak u zavisnosti od razvoja tijela?

O: Kupovina prvog grudnjaka je poseban trenutak za svaku djevojčicu i upravo od razvoja tijela zavisi kada će biti pravo vrijeme za to.

 

P: Prilikom kupovine tih prvih modela o čemu je važno da se vodi računa?

O: Preporuka je izabrati modele koji su prije svega udobni, izrađeni od prirodnih materijala, za početak bez fišbajna i punjenja, kako bi se djevojčice nesmetano navikle na nošenje brushaltera. Svakako, vremenom će svaka dama poželjeti da isproba neki novi model brushaltera, drugačiji oblik korpe, sa fišbajnom ili push-up punjenjem, ali za prve korake je preporuka krenuti sa pamučnim modelima koji će u razvoju pružiti najbolju podršku, pa tek onda isprobavati mnoštvo modela koji postoje.

 

P: Šta znači oznaka korpi (A, B, C, D, E)?

O: Da biste pravilno odredili veličinu brushaltera koji vam odgovara treba obratiti pažnju na dvije bitne oznake. Evropske mjere brushaltera se sastoje iz broja i jednog slova (npr. 85 B). Slova A, B, C, D ili E označavaju „dubinu“ korpe, a brojevi označavaju obim leđa. Dakle, da biste odredili broj koji vam odgovara, potrebno je da izmjerite obim ispod grudi. Potom isprobajte nekoliko brushaltera u vašem broju, ali sa različitom veličinom korpe i lako ćete odrediti veličinu koja vam odgovara. Na taj način izbjegavate situaciju da kupite brus koji vam se usijeca, već birate model koji savršeno pristaje vašoj građi. U Bonatti radnjama uvijek možete uz stručnu asistenciju prodavačice da odredite svoju veličinu brushaltera. A tada kreću slatke muke oko izbora modela, boja i dezena.


P: Kako da riješe problem žene koje u određenim godinama usljed povećanja kilaže dobiju u obimu leđa ali im grudi ostanu iste veličine kao i kada su imale manje kilograma? Koji modeli su dobri za njih?

O: Svakako je preporuka izabrati model brushaltera koji ima nekoliko kopči, jer kod takvih modela žene same mogu da podese širinu obima. Upravo takvi brushalteri nude mogućnost sužavanja, odnosno proširenja, u zavisnosti od variranja kilaže i obima leđa.


 

P: Kako je nabolje održavati brushaltere: prati ih ručno ili u mašini?

O: Dobra stvar je što je na svakom modelu navedena preporuka o načinu održavanja. U zavisnosti od materijala, od toga da li brushalter ima fišbajn ili ne, da li ima punjenje i koje vrste, zavisi i preporuka o načinu pranja. 


 

P: Koji kriterijum bi trebalo da preovlađuje prilikom izbora – udobnost ili estetika grudnjaka?

O: Udobnost koja je ispraćena aktuelnim modnim trendovima - to je dobitna kombinacija. Bonatti kolekcije su upravo takve, mi u svom cjelokupnom asortimanu imamo nekoliko modela brushaltera (koje su upravo naši kupci izabrali kao najudobnije) i u svakoj novoj kolekciji baš te modele kreiramo u novom stilu. Zbog toga nam se kupci redovno i vraćaju, jer znaju da posebnu pažnju posvećujemo njihovim željama.


 

P: Da li kod nas u Crnoj Gori žene, posle operacija dojki, zbog karcinoma, mogu da nađu odgovarajuće modele?

O: Mogu, naravno. Kompanija Bonatti svake godine pokreće inicijativu kako bi se upravo damama koje su se suočile sa ovom teškom bolešću pružila podrška i zajedničkim snagama skrenula pažnja na važnost zdravlja. U svakoj Bonatti kolekciji možete pronaći modele različitih dezena koji su pogodni i udobni za nošenje i ženama sa zdravstvenim problemima te vrste.

Podijeli:

Ostalo sa bloga
slika
6Apr

BRUSHALTERI KOJI SE NE OCRTAVAJU ISPOD ODJEĆE

Trebaju vam brushalteri za majice bez bretela, ili haljine golih leđa? Bonatti ima rješenje za neometano nošenje vaše omiljene garderobe za specijalne prilike, ili svakodnevno.

slika
6Apr

NOVE BOJE ZA NOVU ENERGIJU

Proljeće je stiglo u Bonatti prodavnice i na webshop! Nove boje donijele su novu energiju i podigle raspoloženje!

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Prihvatanjem upotrebe kolačića, slažete se sa Politikom kolačića.