Bonatti

O nama

Kompanija Bonatti je svoje poslovanje započela 2003. godine
sa prvim kolekcijama donjeg veša. Iz želje da svakoj ženi pruži udobnost u njenoj svakodnevici i bude njena podrška i dostupan dio glamuroznog stajlinga.

Danas je Bonatti prepoznatljiv koncept namijenjen savremenim ženama i muškarcima koji za sebe biraju kvalitet, udobnost i dizajn. Prepoznatljiv po kolekcijama donjeg veša, spavaćeg programa i ljetnjem asortimanu za muškarca i ženu brend zauzima ozbiljan udio na domaćem tržištu i regionu.

O brendu

Bonatti brend nastao je iz ljubavi prema dobrom i kvalitetnom dijelu odjeće koji je najbliži svakoj ženi i muškarcu, pruža udobnost u svakodnevici i dostupan je dio glamuroznog stajlinga. Komad koji nas prati u svim situacijama i koji zna sve naše tajne. 

Bonatti želi da pokrene žene, da budu sigurne u sebe, da se osjećaju zadovoljno i vjeruju u svoje izbore. Da budu zadovoljne svojim tijelom bez obzira na izgled, jer svaka žena je jedinstvena. Brend je nastao sa idejom da pokrene žensku energiju. Inspiriše i motiviše.

 

O brendu
O brendu

ASORTIMAN

LINGERIE

LINGERIE

Ekskluzivan i moderan veš, sa akcentom na detaljima, uz čipku i široku paletu boja, pažljivo je dizajniran za ženu koja želi da se oseća atraktivno i stilizovano.

Spavaći program

Spavaći program

Napravljen od finih materijala, sa akcentom na udobnost. Bilo da se radi o mekanom pamuku, ili stilski elegantnijim komadima od laganih materijala, sa dodatkom čipke, pidžame, bebi dolovi ili spavaćice dizajnirani su kao komadi za spavanje, ali i svakodnevno uživanje u kućnoj atmosferi.

PLAŽNI PROGRAM

PLAŽNI PROGRAM

Bonatti kupaći kostimi godinama su prepoznatljivi na domaćim i inostranim kupalištima. Od bazičnih komada i boja, do modernih i inovativnih dezena i krojeva, namenjeni su svim tipovima ženske građe.

PRODAJNA MJESTA

Nekada su samo žene iz Srbije mogle da nose Bonatti modele. Bonatti je danas prepoznatljiv u preko 130 specijalizovanih prodajnih objekata širom Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije, Makedonije, Hrvatske, Mađarske, Bugarske, Italije, Grčke, sa tendencijom širenja.

PRODAJNA MJESTA
PRODAJNA MJESTA

kampanje

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Prihvatanjem upotrebe kolačića, slažete se sa Politikom kolačića.