Bonatti

Uslovi korišćenja internet prodavnice

Molimo Vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja i prodaje na www.bonatti.me.

Pristupanjem i korišćenjem ovog sajta Vi pristajete da postupate u skladu sa navedenim odredbama. RR COMMERCE d.o.o. zadržava pravo da promijeni navedene uslove. Posjeta i korišćenje websajta nakon promjene smatra se prihvatanjem uslova.

Sav materijal na ovom websajtu (u daljem tekstu “Sajt”) je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mjestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete mijenjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ne uzimajući u obzir prethodno navedeno, bilo koji softver ili drugi materijal dostupan za preuzimanje ili korišćenje preko ovog sajta koji posjeduje sopstvene uslove korišćenja ili licenciranja nalazi se pod zaštitom tih uslova. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih Uslova, vaša dozvola za upotrebu sajta će biti povučena i bićete obavezni da odmah uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali. Osim ako je eksplicitno drugačije naznačeno ovdje ili na nekoj drugoj stranici ovog sajta, ništa ovdje sadržano, bilo izričito, prećutno, odricanjem ili na drugi način, vam ne daje pravo da koristite bilo koji dio intelektualne svojine koju ste pronašli na Sajtu.

RR COMMERCE d.o.o zadržava pravo da prikuplja određene lične podatke prilikom pretrage nekih internet stranica ovog Sajta da bi ispunio vaše zahtjeve ili potrebe. Svako prikupljanje takvih informacija na ovim stranicama biće sprovedeno u skladu sa pravilima o privatnosti sadržanom na ovim internet stranicama, kao i važećim propisima o zaštiti podataka o ličnosti. Neke stranice ovog Sajta bi mogle pohranjivati određene pakete informacija poznate kao “cookies” (kolačići) na vašem uređaju sa kojega posjećujete ovaj Sajt. Kolačići nam daju odgovor na pitanje kako i kada je stranica ovog Sajta posjećena i koliko ljudi je posjetilo. Ova tehnologija ne skuplja informacije o vašem ličnom identitetu, umjesto toga, informacije se nalaze u zbirnoj formi. Svrha ove tehnologije i informacija koje ona prikuplja je da nam pomogne da unaprijedimo svoj Sajt.

Sajt se koristi u svrhu predstavljanja i prodaje proizvoda, najavu Bonatti aktivnosti i pružanje usluga korisnicima. Linkovi sadržani na sajtu koji vode na nezavisne sajtove nisu pod kontrolom RR COMMERCE d.o.o. i ne odgovaramo za njihove sadržaje. Prikazani su zbog pogodnosti za korisnika.

Sadržaj čine isključivo informacije opšte prirode, koje nisu namijenjene za rješavanje specifičnih situacija ili za neku konkretnu osobu ili identitet, i koje ne predstavljaju profesionalni savjet. U maksimalnom stepenu koji zakon dozvoljava, RR COMMERCE d.o.o ne daje garancije za tačnost, primjenjivost, pouzdanost i kompletnost sadržaja na ovom sajtu, kao ni garanciju neprekidnog rada, pravovremenosti, bezbjednosti ili odsustva grešaka. RR COMMERCE d.o.o. može proijmeniti sadržaj ovog sajta ili proizvode i cijene navedene na sajtu bez prethodnog upozorenja.

U maksimalnom stepenu dozvoljenom zakonom, RR COMMERCE d.o.o., njegovi dobavljači ili treća lica pomenuta na ovom sajtu ni u kom slučaju neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu (uključujući, ali ne i isključivo, direktnu, indirektnu, slučajnu, posledičnu, posebnu štetu, ili takvu koja nastaje usled gubitka profila, gubitka podataka ili prekida poslovnog procesa) koja nastaje kao posljedica upotrebe, odlaganja ili nemogućnosti upotrebe, ili rezultata upotrebe ovog sajta, sajtova na koje vode linkovi sa ovog sajta ili sadržaja objavljenog ovdje ili na drugim pomenutim sajtovima, bez obzira da li je zasnovana na garanciji, ugovoru ili drugom pravnom sredstvu ili da
li je klijent bio obaviješten o mogućnosti takve štete. 

Prezentacija proizvoda na sajtu www.bonatti.me predstavlja ponudu za kupovinu proizvoda.
RR COMMERCE d.o.o. se maksimalno trudi da svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cijenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Roba poseduje svojstva potrebna za redovnu upotrebu u skladu sa njenom namenom i deklaracijom.

Potvrdom poružbenice vi ste sklopili ugovor sa RR COMMERCE d.o.o. o kupovini određene robe i obavezali se da ćete istu platiti na način koji ste odabrali prilikom kreiranja porudžbine.
Ugovorna strana sa kojom ste zaključili ugovor je:

RR COMMERCE d.o.o. PODGORICA
BULEVAR MIHAILA LALIĆA 20, 81000 Podgorica
PIB: 02699249
Registarski broj: 50441652
Tel: 069 090 200
email: rrc.commerce@gmail.com

Sklapanjem ovog ugovornog odnosa ostvarujete sva potrošačka prava predviđena Zakonom o zaštiti potrošača koja uključuju pravo na vansudsko rješavanje eventualnog spora povodom ugovora o kupovini robe.

Cijene artikala sa PDV-om su naznačene uz svaki artikl, a možete ih vidjeti tokom kreiranja porudžbenice, kao i na kraju gdje imate pregled svih poručenih artikala, količina i cijena.
Cijena dostave je 2.5 eura pri poručivanju robe ukupne vrijednosti manje od 25 eura, u suprotnom dostava je besplatna. Kreiranjem porudžbenice dajete saglasnost za plaćanje troškova dostave.

RR COMMERCE d.o.o. zadržava pravo izmjene cijena bez prethodne najave. Provera i ažuriranje stanja zaliha se vrši više puta u toku dana. Trudimo se da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. RR COMMERCE d.o.o. ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do greške prilikom postavljanja cijene na sajtu.

 

Ažurirano 20.03.2024. godine.

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Prihvatanjem upotrebe kolačića, slažete se sa Politikom kolačića.